Események

29 Mar
A Debreceni Egyetem Bölcsészettudományi Kar Nevelés- és Művelődéstudományi Intézet március 29-én rendezi a Könyvbemutató a Debreceni Oktatáskutató Műhely eredményeiből V. elnevezésű programját.
29 Mar
A Debreceni Egyetem Bölcsészettudományi Kar Nevelés- és Művelődéstudományi Intézete Iskola és érték címmel könyvbemutatót szervez Szabó László Tamás professor emeritus köszöntésére.
29 Mar
A MÜZLI Pódium vendége Kossa György, az ITK Holding Zrt. elnök-vezérigazgatója, a Gróf Tisza István Debreceni Egyetemért Alapítvány kuratóriumának elnöke lesz március 29-én, szerdán.
29 Mar
Közösen rendezi meg az „Ipar napjai” programsorozatot a Debreceni Egyetem és Debrecen megyei jogú város Önkormányzata.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.