CEJER

CEJER (Central European Journal of Educational Research)

A Central European Journal of Educational Research (CEJER) folyóirat a Debreceni Egyetem Nevelés- és Művelődéstudományi Intézetének folyóirata, mely kommunikációs csatornát biztosít a dinamikusan változó oktatási és kutatási erőtereknek.

A CEJER célja, hogy a pedagógiát és segédtudományait angol nyelven művelhesse, hogy feltárja a hazai és nemzetközi oktatásügy egészében felmerülő kérdések tudományos jellegét. 

Frissítés dátuma: 2020.03.27.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.